Erkend glazenmaker uit Kinrooi. Scherpe prijzen!

Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier, vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op uw investering!

Glashandel Kinrooi

Glashandel Kinrooi

Wanneer u enkel glas door dubbel hoogrendementsglas wilt laten vervangen, glasbreuk wilt laten herstellen, of op zoek bent naar meer informatie over interieurglas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beheren een netwerk van glaswerken experts in Kinrooi, die u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn via onze glasservice. Zo helpen zij u met alle plezier bij het plaatsen van thermopane beglazing, glas-in-lood panelen of zorgen zij voor dubbel glas op maat. Hebt u een vraag over de werkwijze van onze glashandel? Of wilt u direct in contact komen met een glazenmaker bij u in de regio? Vul dan vandaag nog ons formulier in.

Erkende glazenmaker

Als u kiest voor een glaszetter of glashandel uit ons netwerk, dan weet u zeker dat u snel en vakkundig geholpen wordt bij al uw glaswerken. Elke glazenmaker is namelijk uitstekend gediplomeerd, en heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Bovendien vragen wij of elke medewerker van onze glasservice in Kinrooi zich regelmatig wil laten bijscholen op de nieuwste technieken, zodat u altijd volgens de nieuwste technieken en methoden geholpen wordt. Wij garanderen tot slot dat u bij ons altijd profiteert van aantrekkelijke prijzen. Dit kunnen wij u verzekeren doordat u bij ons gemakkelijk de aanbiedingen van diverse specialisten vergelijkt.

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden:

Welke verdieping?Gratis - Vrijblijvend


glazenmaker Kinrooi

24/7 glasservice

Wanneer u ’s avonds laat thuiskomst in Kinrooi en er is ingebroken, dan wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk geholpen worden bij het herstel van de glasbreuk. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice opgezet. Deze service is de hele dag en nacht bereikbaar, ook tijdens het weekend en feestdagen. Wanneer u contact opneemt met een glaswerken professional via deze glasservice dan zal er spoedig een medewerker van onze glashandel naar u toekomen, om het enkel of dubbel glaswerk te herstellen. Indien nodig komt de glazenmaker de volgende dag bij u terug om de beglazing te vervangen, of om het werk netjes af te ronden.

glas vervangen Kinrooi

Glas vervangen bij glasschade

Het meeste werk van een glazenmaker bestaat uit het vervangen van beglazing bij glasbreuk. Door een huis- tuin- en keukenongeval of een inbraak is het meestal noodzakelijk om de ramen te vervangen. Wanneer beglazing moet worden vervangen, adviseren wij om een eventuele andere glassoort te overwegen. Laat bijvoorbeeld thermopane beglazing plaatsen, of kies voor een glas-in-lood paneel op maat voor een uniek resultaat. Voor welk soort glazen u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen en budget. Eventueel is ook standaard dubbel glaswerk een goede optie. Vraag de glaszetter naar de prijzen!

dubbel glas Kinrooi

Dubbel glas plaatsen

Wie graag het enkele venster wil vernieuwen, heeft de keuze uit diverse glassoorten. Zo bestaat er speciale veilige en brandwerende beglazing, en kunt u tevens kiezen voor verschillende soorten dubbel glas. Eén van de termen die we vaak bij dubbele beglazing tegenkomen is thermopane. Het wordt meestal gebruikt als synoniem voor het isolerende, dubbele glasraam, doordat het een merknaam was voor een speciaal type dubbele beglazing. Tegenwoordig wordt in plaats van thermopane glazen vaak hoogrendementsglas gebruikt door een glashandel uit Kinrooi.

driedubbel glas Kinrooi

Driedubbel glas

Waar de isolatiewaarde van een pand al aanzienlijk zal verbeteren met behulp van HR++ beglazing, wordt de besparing op de energiekosten nog groter dankzij de installatie van driedubbelglas (HR+++ ramen). Driedubbelglas is vergelijkbaar met de dubbele variant, maar bestaat uit drie glasplaten in plaats van twee. Dit driedubbelglas zullen wij echter alleen aanraden aan klanten uit Kinrooi die graag in een energieneutraal pand willen wonen. Voor onze overige klanten zullen de hogere kosten niet opwegen tegen het voordeel van het driedubbelglas.

hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas is een glassoort die geldt als de beste keus voor een isolerend venster. Hoogrendementsglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een speciaal isolatiegas dat de warmte langer binnenhoudt. Deze glassoort heeft een k-waarde van 1.1, en kan menigmaal in het bestaande schrijnwerk worden geplaatst. Indien nodig kan de glazenmaker van een glashandel uit ons netwerk het schrijnwerk aanpassen met behulp van renovatieprofielen. Wij garanderen dat dankzij de hulp van de medewerkers van onze glashandel het dubbelglas snel geplaatst is.

hr++ glas

HR++ glas

Steeds vaker wordt er vanuit de overheid aandacht besteed aan het belang van duurzaamheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom mogen nieuwbouwwoningen ook geen enkel ruit meer hebben. Woont u in een ouder huis in Kinrooi en wilt u bijdragen aan een beter milieu? Overweeg dan om HR++ beglazing aan te schaffen. HR++ ramen bestaan uit twee glaslagen met daartussen een speciaal isolatiegas. Dit zal de warmte langer binnenshuis houden, wat aanzienlijk in de stookkosten kan schelen.

brandwerend glas Kinrooi

Brandwerend glas

Een brandwerend ruit is nooit een overbodige luxe. Mocht er ooit brand uitbreken dan werkt dergelijke beglazing brandvertragend. Dat geeft de aanwezige mensen extra tijd om te vluchten. Een regulier ruit breekt meteen. Een brandwerend ruit is verkrijgbaar in enkel, dubbel en isolatieglas en is voorzien van een brandwerende coating. Isolatieglas, verkrijgbaar in dubbelglas (thermopane), HR+ of HR++, bestaat uit één of meerdere coatings. Naast de brandwerend coating kunt u denken aan een zonwerende of zelfreinigende coating. Zo combineert u isolerende en brandwerende eigenschappen met handige extra’s.

zonwerend glas

Zonwerend glas

Grote raampartijen geven een ruime en lichte uitstraling. Toch kunnen dergelijke raampartijen zomers een nadeel vormen doordat de warmte snel binnendringt. Zonwerend glas biedt dan de uitkomst. De zonwerende coating voorkomt dat uw woning in Kinrooi zomers een broeikast wordt en u niet uw hele huis hoeft af te sluiten met zonwering. Door de zonwerende coating geniet u wel van het binnenvallend zonlicht, maar hoeft u niet zwetend op de bank te zitten. Een zonwerend ruit wordt vooral bij dakramen en ramen op de zuidkant gebruikt.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Ons netwerk verhelpt jaarlijks meer dan 4500 glasschades. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Glas offerte
glas-in-lood Kinrooi

Glas-in-lood

Heeft uw woning in Kinrooi glas-in-lood ramen die gerestaureerd moeten worden? Dan is het zaak om u in verbinding te stellen met een ervaren glazenmaker. Deze kan in samenwerking met een architect en specialisten van Monumenten en Landschappen de restauratie snel en vakkundig afhandelen. Wilt u graag een nieuw glas-in-lood paneel op maat laten maken? Ook daarvoor bent u bij onze glaswerken professionals op de juiste plek. Een glaszetter kijkt graag samen met u naar de beschikbare glas-in-lood ontwerpen of de mogelijkheden voor eigen ontwerp.

gelaagd glas

Gelaagd en gehard glas

Zoals al aangegeven zijn er verschillende glassoorten verkrijgbaar bij menig glashandel. Voorbeelden van speciale soorten zijn gelaagd en gehard glas. Deze vormen van beglazing staan ook wel bekend als veiligheidsglas. Veiligheidsglas is een glasraam dat bij een harde impact bijna niet breekt, of als het breekt in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Dankzij veiligheidsglas wordt inbraakbeveiliging van panden in Kinrooi sterk verhoogd, en is de kans op snijwonden en andere blessures aanzienlijk kleiner. De kosten voor het veiligheidsglas zijn wel hoger dan die van standaard isolatieglas.

veiligheidsglas Kinrooi

Veiligheidsglas

De term veiligheidsglas wordt gebruikt voor alle glassoorten die niet snel uit elkaar springen bij een harde impact, en die uw woning of bedrijfspand zullen beschermen tegen een inbraak. Soorten veiligheidsglas die u bij onze glashandel kunt bestellen zijn onder andere gehard en gelaagd glas, maar ook brandwerende glazen kunnen binnen deze categorie vallen. De kosten voor het plaatsen van veiligheidsglas zijn relatief hoog, maar de voordelen wegen hier zeker tegenop. U vind dit type glasraam bij autoruiten, in veel scholen en bij sommigen firma’s. De meeste glashandels hebben een ruim assortiment van deze glassoort op voorraad.

interieurglas

Interieurglas

Wie graag een ruimtelijke uitstraling in de woonkamer wil creëren kan interieurglas overwegen. Interieurglas is op vele verschillende manieren te installeren. Zo hebt u bij menig glashandel onder andere de keuze uit glazen draaideuren, schuifdeuren, douchewanden en –cabines. Daarnaast kunnen ook scheidingswanden, wandbekleding en balustrades van glas worden gemaakt. Wilt u een unieke ervaring bewerkstelligen? Kies dan voor een beloopbaar glasraam op de bovenverdieping. Deze beloopbare vloer plaatsen wij met name in hoge gebouwen, zodat er naar de onderliggende weg kan worden gekeken, ook voor balkons is een beloopbare glazen vloer mogelijk.

enkel glas Kinrooi

Enkel glas

Enkel glas, ook wel floatglas genoemd, wordt binnenshuis nog steeds veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan interieurglas of de ruit boven een binnendeur. Bij dergelijke toepassingen is de isolatiewaarde immers minder van belang en is veiligheidsglas niet altijd nodig. Een regulier enkel venster is dan een voordelige optie. Een enkel venster is verkrijgbaar op maat bij de glashandel. De dikte varieert meestal van 2mm tot gemiddeld 19mm. Dergelijke beglazing is wel ongehard: u moet dus tijdens de glaswerken voorzichtig zijn met het gebruik van een enkel glasraam.

draadglas

Draadglas

Wie kent het niet? Draadglas met gaaswerk, vaak in een vierkant raster. Een dergelijk raam valt onder de categorie ‘veiligheidsglas’, aangezien de ruit is voorzien van een gaas van metaal. Door dit gaas is draadglas tevens inbraakwerend. U ziet draadglas immers vaak bij schuurdeuren of ramen van opslagruimtes. Wilt u draadglas dat volledig doorzichtig is? Kies dan spiegeldraadglas. Bruteglas is licht geribbeld en daardoor half doorzichtig. Engels draadglas bevat veel kleine bobbeltjes waardoor het bijna volledig ondoorzichtig is. Alle varianten zijn brandvertragend en op maat verkrijgbaar.

melkglas

Melkglas

Wie bij een glashandel uit Kinrooi binnenloopt zal direct vele glassoorten zien. Eén van de soorten waar onze klanten regelmatig om vragen is matglas, een geëtste glaslaag waardoor deze ondoorzichtbaar wordt. Een speciale vorm van matglas is melkglas. In het productieproces wordt beenderas of vloeispaat bij het glasmengsel gegooid, waardoor een wit venster ontstaat. Dit melkglas is geschikt voor servies en lampenkappen, maar ook voor badkamerramen en buitendeuren kunnen wij melkglas op maat maken. Melkglas heeft meestal wel een hoge kostprijs.

dubbel glas lek Kinrooi

Dubbel glas lek

Als u al langere tijd dubbele vensters hebt in uw woning in Kinrooi, dan is het mogelijk dat hier op termijn condens tussen ontstaat. Condens kan op diverse manieren ontstaan. Zo is het mogelijk dat het kader van de glasplaten niet meer waterdicht is, waardoor er vocht tussen de glasplaten is gekomen. Daarnaast kunnen ook de kitranden uitdrogen, wat dezelfde gevolgen heeft. Een lek van een dubbel glasraam is in sommige gevallen te herstellen, maar kan ook betekenen dat u het glasraam moet vervangen. Condens is te herkennen aan de druppels die tussen de twee glaslagen zitten.

Bent u op zoek naar een glazenmaker uit Kinrooi?

Onze professionals helpen u met alle plezier bij de installatie en reparatie van interieurglas, hoogrendementsglas en glas-in-lood. Vraag vrijblijvend offertes aan.

glasbreuk Kinrooi

Glasbreuk

Glasbreuk ontstaat op verschillende manieren. Zo kan het zijn dat de glasbreuk het gevolg is van een inbraak of van een ongeluk met bijvoorbeeld voetballen in de tuin. Daarnaast is het ook mogelijk dat de glasbreuk optreedt door thermische oorzaken. Dit betekent dat de ruit te snel of ongelijkmatig opwarmt. Dit kunt u voorkomen door donkere zonwering niet te dicht op het raam te plaatsen. Is er toch sprake van een glasbreuk? Een glazenmaker uit de regio kan deze snel en vakkundig herstellen.

glaswerken Kinrooi

Glasplaat

Heeft u een nieuwe glasplaat op maat nodig? Wilt u uw oude glasplaat vervangen en laten plaatsen? Wij, het landelijk netwerk van vakmannen, helpen u graag bij deze glaswerken. Een glasplaat op maat is ideaal als interieurglas, denk bijvoorbeeld aan een glasplaat op uw dressoir, kast of tafel. Tegenwoordig plaatsen de specialisten uit ons netwerk ook steeds vaker een glazen achterwand in de keuken. Erg praktisch en het ziet er fraai uit. Een geharde glazen plaat is dan de meest populair soort, aangezien het tot wel vijf maal sterker is dan een regulier raam. Bij breken valt een gehard raam uiteen in duizenden stukjes in plaats van scherpe scherven.

glazenmaker prijzen

Scherpe prijs voor glaswerken

Het laten plaatsen of vervangen van vensters zijn klussen die u het beste kunt overlaten aan een glaswerken expert. Omdat wij begrijpen dat u bij problemen het liefst zo snel mogelijk met een glashandel of glazenmaker in contact komt, hebben wij een 24uurs glasservice opgericht. Via deze service brengen wij u spoedig in verbinding met een glaswerken expert bij u in Kinrooi. Wij garanderen daarbij niet alleen een vlotte hulp, maar ook een scherpe prijs voor de glaswerken. Vergelijk de aangevraagde offertes van menig glashandel in de regio en profiteer van de beste prijs.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wanneer u op het contactformulier uw exacte wensen voor een dubbel thermopane venster, interieurglas of glas-in-lood invult, dan kunnen wij u spoedig meerdere offertes op maat toesturen. Het is aan u om de verkregen offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. U kiest zo altijd voor de glaswerken professional die het beste bij u past. Voor welke glazenmaker u echter ook kiest, wij garanderen dat u bij de glaswerken altijd spoedig en vakkundig geholpen wordt, tegen aantrekkelijke prijzen. Onze glasservice staat 24 uur per dag tot uw beschikking, en wij helpen u graag!