Glashandel nodig voor uw glas op maat?

Glashandel inschakelen? Vraag gratis offertes aan vind een glashandel uit uw regio!

Start uw gratis offerteaanvraag!
glashandel

Glashandel

Bent u toe aan nieuwe ruiten en weet u niet welke glassoort het meest geschikt is voor uw situatie? Of bent u helemaal overtuigd van de voordelen van veiligheidsglas en wilt u deze door een erkend glazenmaker op maat laten plaatsen? Ook in het geval van glasschade bent u bij onze 24/7 glasservice aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk van glaszetters werkzaam in heel Vlaanderen. Menig glazenmaker en glashandel is bij ons aangesloten om u de beste service te kunnen bieden. Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u tot maximaal 5 gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk deze op prijs en aanbod zodat u de glashandel of glazenmaker kiest die het best bij u past.

erkende glazenmaker

Erkende glazenmaker

Als u besluit een glazenmaker uit ons netwerk in te schakelen voor het vervangen van uw beglazing, dan bent u verzekerd van een erkende glasmaker. Elke glazenmaker uit ons netwerk heeft namelijk jarenlange ervaring opgedaan in het plaatsen en vervangen van glasplaten op maat. Zij kunnen u ter plekke informeren over de verschillende glassoorten en een passend advies geven voor uw persoonlijke situatie. Elke glashandel uit ons netwerk levert bovendien enkel glasplaten op maat van de beste kwaliteit. Laat u de nieuwe ruit plaatsen door een glazenmaker die bij ons aangesloten is? Dan bent u gegarandeerd van de beste service voor de meest aantrekkelijke prijzen.

glas vervangen

Glasbreuk? 24/7 glasservice

Glasschade is erg vervelend. U verliest bij een glasbreuk niet alleen warmte in huis, maar een gebroken ruit verhoogt ook de kans op inbraak. U wilt natuurlijk dat uw glasplaat zo snel mogelijk vervangen wordt. Dankzij ons breed dekkend netwerk kunnen bij een 24/7 glasservice garanderen. Met deze glasservice staan wij 24 uur per dag voor u klaar om uw gebroken ruit te vervangen. Een glasplaat wordt uit voorraad geleverd door een aangesloten glashandel, zodat de gebroken glasplaat zo snel mogelijk vervangen is. Eventueel kunt u er direct voor kiezen om bijvoorbeeld HR glas te laten plaatsen, een glazenmaker uit ons netwerk kan u hierover adviseren.

glas op maat

Glas op maat

Elke glassoort dat u bij een glashandel besteld wordt volledig op maat geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar ook noodzakelijk. De meeste glassoorten kan u namelijk niet naderhand bewerken, waardoor het glas bij de glashandel al volledig op maat geproduceerd moet worden. Als u ruiten wilt vervangen en daardoor een glasplaat op maat wilt bestellen, dan zult u zelf de maten moeten opnemen. Het is het makkelijkst om de dagmaat op te meten. Hiervoor meet u vanaf de binnenkant van de ramen en telt u hierbij 24 millimeter op: zowel bij de hoogte als bij de breedte. Deze maten geeft u door aan de betreffende glashandel.

glas vervangen

Glas vervangen

Er zijn verschillende motivaties waarom u de ruiten zou willen vervangen. Glasschade is uiteraard een reden waarom u uw beglazing zou laten vervangen door een glazenmaker. Wellicht is er al eens bij u ingebroken en wilt u daarom juist veiligheidsglas op maat laten plaatsen. Of u bent het zat om in de kou te zitten en bent u daarom op zoek naar een glashandel die isolatieglas levert. Wat de motivatie ook is: een glasmaker of glashandel kan uw beglazing volledig op maat leveren en plaatsen zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u zeker weten dat u de juiste prijs betaalt voor uw nieuwe beglazing op maat? Vul dan ons contactformulier in en kies de glazenmaker met de beste prijs!

dubbel glas

Dubbel glas

Als u met een klein budget toch uw enkele beglazing wilt vervangen, dan is het een mogelijkheid om dubbel glas op maat te bestellen bij een glashandel. Hoewel de isolatiewaarde niet zo hoog is als bij isolatieglas, isoleert dubbel glas toch aanzienlijk beter dan enkel. Een glasplaat die dubbel is bestaat uit twee glasplaten. In de spouw zit droge lucht. HR glas bestaat ook uit twee platen, al zit hier een edelgas in de spouw verwerkt. Dit isoleert al stukken beter dan standaard dubbel glas. Vanaf 2020 is het in Vlaanderen zelfs verplicht om uw woning van minimaal dubbel glas te voorzien.

isolatieglas plaatsen

Isolatieglas

Als u op dit moment standaard dubbel glas in uw woning heeft, dan zou u ervoor kunnen kiezen om deze door een glasmaker te laten vervangen door isolatieglas op maat. Hoewel dubbel- al stukken beter isoleert dan enkel glas, is de isolatiewaarde nog steeds aanzienlijk lager. Isolatieglas wordt ook wel hoogrendementsglas (HR) genoemd en is bij menig glashandel verkrijgbaar in verschillende soorten. Met het plaatsen van isolatieglas verliest u minder warmte door de ruiten, waardoor u jaarlijks geld kan besparen op uw stookkosten. Als u ervoor kiest om HR+++ glas te plaatsen bent u verzekerd van het beste hoogrendementsglas van dit moment en bespaart u jaarlijks tot zo’n €140,-!

veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Indien u uw glas wilt vervangen kunt u ook kiezen uit veiligheidsglas op maat. Dit is een glassoort die erg hard en sterk is. Daarom is dit veiligheidsglas niet alleen inbraakwerend, maar ook nog eens veilig omdat de kans op verwonding bij een gebroken ruit praktisch nihil is. Bij een erkend glashandel heeft u de keuze uit gehard-, gelaagd- of draad- veiligheidsglas en elk type heeft zijn eigen voordelen. Bij de productie van gehard glas wordt deze zo verhit dat hij erg sterk is. Mocht het toch breken dan valt de glasplaat in duizenden, gladde stukjes. Gelaagd glas blijft dan juist aan elkaar kleven, waardoor er enkel een barst of ster te zien is. Een glazenmaker kan u hierover adviseren.

glazenmaker

Besparen? Offertes vergelijken!

Bent u op zoek naar een glazenmaker om uw ruiten te vervangen? Of wilt u een glasplaat op maat laten produceren bij een erkende glashandel? Elke glashandel uit ons netwerk heeft een ruim assortiment aan dubbel-, veiligheidsglas, hoogrendementsglas en tal van andere glassoorten. Als u de nieuwe glasplaat op maat laat zetten door een glazenmaker uit ons netwerk dan weet u zeker dat u uw volledige garantie behoudt. Wilt u niet teveel betalen voor uw gewenste glasservice? Vul dan ons contactformulier in. U krijgt dan verschillende offertes van niet één glashandel uit uw regio, maar meerdere. Door deze zelf met elkaar te vergelijken bespaart u tot wel 40%!