glaszetter

Over ons

Een netwerk van erkende en ervaren glaszetters. Dat zijn wij! Wilt u glas laten plaatsen en bent u op zoek naar een ervaren en erkende glaszetter? Wij zorgen ervoor dat u tot 40% op de totaalprijs bespaart. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van vakwerk. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een groot netwerk van ervaren glaszetters.

Start uw gratis offerteaanvraag!

De vakmannen uit ons netwerk zitten verspreid over heel Vlaanderen. Er zit altijd iemand in uw regio. Als het offerteformulier invult ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes. Wilt u enkel glas laten vervangen door dubbel glas? Of hebt u snel hulp nodig vanwege een glasbreuk? Wij staan voor u klaar!

Voordelen

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Netwerk van erkende en ervaren glaszetters, werkzaam in heel Vlaanderen!

U zoekt een glasmaker of glashandel? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wel zo’n prettige wetenschap!

Kwaliteit staat centraal

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u tevreden bent. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Kwaliteit en vakkennis staan daarom centraal binnen ons netwerk. Elk bedrijf dat aangesloten is bij ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit en expertise. Hierdoor bent u verzekerd van vakwerk. Naast kwaliteit worden de bedrijven tevens geselecteerd op prijs. We vinden het namelijk ook belangrijk dat vakwerk betaalbaar is voor iedereen. Hebt u een lastige klus? Geen probleem, we helpen u graag!

Meerdere offertes

Bent u overtuigd en zoekt u een vakman die glas voor u kan zetten? Het ontvangen van offertes is heel eenvoudig. Het enige wat u moet doen is uw gegevens en een omschrijving van de klus achterlaten. U kunt dit doen via het offerteformulier op onze website. Wij krijgen uw aanvraag binnen en sturen deze door naar de vakmannen uit ons netwerk. Meerdere glaszetters uit ons netwerk sturen u vervolgens een offerte. Voordat u het weet druppelen er tot maximaal vijf offertes uw e-mail binnen.

ervaren glaszetter

En daarna?

U hebt een aantal offertes ontvangen. En nu? Nu begint u met vergelijken zodat u een vakman kunt kiezen! Controleer de prijzen en reken uit bij welke vakman u de minste kosten kwijt bent. Lees de voorwaarden goed door, want wat is wel bij de prijs inbegrepen en wat juist niet? Houd bij uw keuze tevens rekening met andere factoren. Hebt u eventueel garantie? Welke materialen worden gebruikt? En kan de vakman direct beginnen of moet u rekening houden met levertijd?

offertes

Uw voordeel?

Na het vergelijken kiest u zelf de vakman die het beste bij uw klus past. Dit kan de vakman met de laagste prijs zijn, maar ook de vakman die het snelste kan beginnen. Aan u de keus. Dankzij het vergelijken bespaart u eenvoudig en snel geld. U ontvangt bovendien alleen offertes van bedrijven uit uw regio. Bent u alleen benieuwd naar de prijs van een klus? Het aanvragen van offertes is helemaal gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast en bent helemaal vrij in uw keuze!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Om te besparen op de energierekening besloten we eindelijk dubbel glas in onze woning te laten plaatsen. We kregen netjes drie offertes via e-mail. We hebben gekozen voor het bedrijf met de laagste prijs. De vakmannen waren erg aardig en de klus was snel geklaard.’’
G. Dijkstra
‘’Door een ongelukje met een voetbal was een ruit in onze keuken kapot. Erg vervelend omdat er slecht weer op komst was. Gelukkig vonden we via het netwerk van Moerstee een vakman die snel bij ons kon zijn. Hij had veel ervaring en voordat we het wisten zat er weer een heel ruit in de keuken. ’’
S. Keizer

Wilt u zich als glaszetter of glashandel aansluiten bij ons netwerk?

Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.