glaszetter leads

Verhoog uw omzet: glaszetter leads

Geen enkel risico lopen, niet onnodig hoge instapkosten betalen en zelf eenvoudig het rendement op uw investering bepalen. Dit klinkt u vast als muziek in de oren als u meer omzet en nieuwe klanten wilt. Vanwege de concurrentie in de glaszetter branche is het werven niet altijd makkelijk. Dankzij het kopen van leads kunt u eenvoudig nieuwe klanten werven en uw omzet verhogen. U vindt hier alle informatie over het werven van nieuwe klanten door het kopen van glaszetter leads. Hebt u na het lezen toch nog vragen over deze manier van acquisitie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag! U vraagt zich misschien af: meer omzet en nieuwe klanten, ja! Maar wat zijn leads eigenlijk?

Glaszetter leads?

Een glaszetter lead is eigenlijk niets anders dan het eerste contact met een potentiële klant. Zo’n lead bestaat dan ook meestal uit een contactaanvraag of een offerteaanvraag. Het is mogelijk dat een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden zodat een klant kan vergelijken. U kunt er echter tevens voor kiezen om elke aanvraag op exclusieve basis te kopen. Aan u de keus! Als uw bedrijf zich aansluit bij ons netwerk dan ontvangt u alleen aanvragen uit uw regio. Op deze manier kunt u klanten zo snel mogelijk helpen.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Zoekt u een efficiënte methode om nieuwe klanten te werven?

Het inkopen van glaszetter leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

Hoe werkt het kopen van leads?

Nieuwe klanten werven door het inkopen van glaszetter aanvragen is heel simpel. Onze tekstschrijvers en websitebeheerders zorgen ervoor dat onze websites goed scoren. Hierdoor zijn de websites goed vindbaar voor potentiële, nieuwe klanten. Een klant vult het offerteformulier in op één van onze websites. Wij controleren de aanvraag en sturen deze door naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte of u maakt een afspraak voor het zetten van glas. Zo eenvoudig is het kopen van glaszetter leads!

Wilt u ook leads uitproberen? Neem dan contact op!

Hoe werkt leadgeneratie?

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe we leads genereren en wat dit voor u kan betekenen.

Vaste prijs per lead

U betaalt per lead. Geen glaszetter aanvragen ontvangen betekent dat u geen kosten hoeft te betalen. Dankzij dit no lead, no pay principe loopt u geen risico. Hoge instapkosten betalen komt daarnaast niet bij ons voor als u glaszetter leads gaat kopen. De prijs van een lead hangt onder andere af van de branche, de methode en uw wensen. U betaalt echter altijd een vast bedrag per aanvraag. Een voordeel hiervan is dat u eenvoudig het rendement van uw investering kunt bepalen.

Controle door ons servicecenter

Een aanvraag wordt nooit zomaar doorgestuurd omdat wij het belangrijk vinden dat u leads van goede kwaliteit ontvangt. Elke lead wordt daarom gecontroleerd op kwaliteit door ons servicecenter. Ontvangt u toch een aanvraag waarbij u niet tevreden bent met de kwaliteit? U kunt de glaszetter lead gemakkelijk reclameren. Het servicecenter heeft nog een ander voordeel. Het servicecenter kan namelijk aanvragen filteren. U bepaalt zelf wat voor soort leads u gaat kopen. Wilt u alleen glas plaatsen? Of ook repareren? Aan u de keus.

nieuwe klanten werven

Proef draaien?

Bent u benieuwd of nieuwe klanten werven door het kopen van aanvragen iets voor u is? Het is mogelijk om een periode proef te draaien. Na deze periode kunt u zelf beoordelen of het werven van nieuwe klanten door het kopen van aanvragen bij u past. U betaalt per lead dus u loopt hiermee helemaal geen risico. Ontvangt u liever eerst meer informatie over het werven? Als u ons contactformulier invult dan bellen we zo snel mogelijk terug met meer informatie. We helpen u graag! Vul het contactformulier in!