Erkend glazenmaker uit Heers. Scherpe prijzen!

Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier, vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op uw investering!

Glashandel Heers

Glashandel Heers

Wie te maken krijgt met glasschade, een lek in een dubbel raam, of wie graag een glas-in-lood raam op maat wil laten maken doet er goed aan contact op te nemen met een glazenmaker of glashandel uit de regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor direct contact met een glaszetter die u snel en vakkundig kan helpen bij al uw glaswerken. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van een glazen deur, of de installatie van hoogrendementsglas, de medewerkers van de glashandel uit ons netwerk helpen u graag. Vraag via het contactformulier vrijblijvend meerdere offertes aan van uw glaswerken.

Erkende glazenmaker

Wanneer u een glaswerken specialist uit ons netwerk in Heers inschakelt, dan profiteert u gegarandeerd van een snelle en vakkundige glasservice. Elke glazenmaker die zich bij ons aansluit moet namelijk een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied, en goed gediplomeerd zijn. Daarnaast vragen wij van elke glashandel dat zij hun glaswerken experts regelmatig bijscholen, om zo steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van de glaswerken. Tot slot garanderen wij dat de kwaliteit van de glasservice gepaard gaat met aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om de installatie van een enkel of dubbel (thermopane) glasraam, onze glaszetter helpt u spoedig.

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden:

Welke verdieping?Gratis - Vrijblijvend


glazenmaker Heers

24/7 glasservice

Wij spraken hierboven al kort over onze glasservice. Wij hebben deze glasservice in het leven geroepen voor al onze klanten uit Heers die te maken krijgen met glasschade, of een lekgeslagen dubbel thermopane raam. Wij begrijpen dat u in deze gevallen zo snel mogelijk door een ervaren glazenmaker wilt worden geholpen. Onze glasservice is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij garanderen dat er dag en nacht een medewerker van onze glashandel voor u klaar staat om u in ieder geval te helpen bij de eerste reparaties van de glasbreuk.

glasbreuk Heers

Glas vervangen bij glasbreuk

Glasbreuk is zeer vervelend en kan op verschillende manieren ontstaan. De meest gebruikelijke oorzaken voor glasschade zijn huis- tuin- en keukenongelukken. Daarnaast vormen ook inbraken regelmatig de oorzaak van glasschade. Het verhelpen van glasbreuk is relatief lastig, daarom is het noodzakelijk om hiervoor de hulp van een erkend glaszetter uit Heers in te schakelen. De glaswerken expert heeft uw ruiten snel weer in goede staat. Moet u uw ramen laten vervangen? Overweeg dan een enkel raam te vervangen door dubbel hoogrendementsglas.

dubbele beglazing Heers

Dubbel glas plaatsen

Traditioneel werden woningen in Heers voorzien van een enkel glasraam. Een enkel ruit biedt echter weinig isolatie, en kan daarom zorgen voor een hoge energiefactuur. Door (thermopane) dubbel glas te plaatsen zorgt u ervoor dat de warmte minder snel het huis kan verlaten, en daardoor bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Het vervangen van enkel door dubbel glaswerk is moeilijk, waarvoor de hulp van een glazenmaker wenselijk is. De kosten voor het plaatsen van dubbel hoogrendementsglas zijn best hoog, maar u verdient deze weer terug.

triple glas

Driedubbel glas

Een driedubbel ruit is een nog beter isolerende variant van hoogrendementsglas. De term driedubbel staat voor het feit dat een enkel raam uit drie glasplaten bestaat. Het driedubbel glasraam is dankzij de isolerende werking uitermate geschikt voor energiezuinige en –neutrale woningen. De prijs voor driedubbel raamwerk is relatief hoog, daarom raden de medewerkers van onze glashandel in Heers over het algemeen aan alleen voor driedubbel glasramen te kiezen als u energiezuinig wilt wonen. In andere gevallen wegen de kosten niet op tegen de voordelen.

hr glas Heers

Hoogrendementsglas

De term hoogrendementsglas staat voor een speciale glassoort die een hoge isolatiewaarde aan uw woning in Heers biedt. Een goede isolatie wordt steeds meer aanbevolen door de Vlaamse overheid, waardoor zij ook diverse premies aanbieden voor het aanschaffen van de hoogrendementsbeglazing. Dit betekent dat u tot wel 40% van de uiteindelijke kosten kunt terug krijgen van de investering. Daarnaast zult u op de lange termijn het hoogrendementsglas terugverdienen dankzij de besparing op de energiefactuur. Gemiddeld is deze terugverdientijd ongeveer 10 jaar.

isolatieglas Heers

HR++ glas

Een andere term voor hoogrendementsglas is HR++ beglazing. HR++ beglazing bestaat uit twee glasplaten die van elkaar worden gescheiden door een speciaal isolatiegas. Dit isolatiegas zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Daarnaast is HR++ beglazing ook zeer geschikt voor het behoud van een koudere temperatuur in de zomermaanden. Het zal het zonlicht blokkeren en daardoor de warmte beperken. De dikkere versie van HR+++ ramen vormen HR+++ ruiten, deze kunt u verkrijgen met het driedubbel raamwerk waarover wij hierboven al spraken.

brandwerende beglazing Heers

Brandwerend glas

Wij hopen dat niemand het mee hoeft te maken: brand. Toch is het verstandig om bij het vervangen van uw ramen rekening te houden met het eventueel uitbreken van brand. Een brandwerend glasraam biedt dan de uitkomst. Vooral bij openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen en scholen gebruikt men het al veelvuldig. De laatste jaren zien we het ook steeds meer terug bij particulieren en bedrijfspanden. Een brandwerend ruit is op maat verkrijgbaar als een enkel, gelaagd en isolatieruit. Een brandwerend raam is voorzien van een speciale coating.

zonwerende beglazing

Zonwerend glas

Veel mensen genieten enorm van de eerste zonnestralen. Wanneer het hartje zomer is vinden veel mensen de brandende zon in huis vaak iets minder prettig. Vooral wanneer uw woning of bedrijfspand grote raampartijen heeft kan de temperatuur in uw pand enorm oplopen. Een oplossing kan zonwering zijn, maar dan is alles volledig afgesloten. Zonwerend glas is een goed alternatief. De zonwerende coating houdt de hitte tegen, maar u kunt wel genieten van de zonnestralen. Vergelijk vrijblijvend offertes. Zo kiest u de glazenmaker of glashandel die bij u past.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Ons netwerk verhelpt jaarlijks meer dan 4500 glasschades. Hoe mogen wij u helpen?

Glas Heers
glas-in-lood Heers

Glas-in-lood

Bent u op zoek naar een glashandel of glazenmaker uit Heers die u kan helpen bij het maken van een glas-in-lood paneel op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken graag samen met u aan het ontwerpen van een paneel dat volledig naar uw wensen is, en maken deze daarna voor u op maat. Door het op maat gemaakte glas-in-lood creërt u een unieke lichtinval. Het op maat maken kost wel iets meer dan een standaard paneel. Ook kunt ons ook inschakelen voor het herstellen van glas-in-lood.

veiligheidsglas Heers

Gelaagd en gehard glas

Twee glassoorten die veel op elkaar lijken zijn gehard en gelaagd glas. Het zijn beide vormen van veiligheidsglas die als voordeel hebben dat ze bij een harde impact niet zullen breken. Bij gehard veiligheidsglas zal indien een breuk plaatvindt het raam in hele kleine glasstukken breken, die geen risico bieden op snijwonden. Gelaagd veiligheidsglas is gemaakt met een techniek, waardoor glasscherven nooit uit de ruit kunnen vallen. Bij een glazenmaker of glashandel uit Heers kunt u de twee glassoorten met elkaar vergelijken.

gelaagd glas Heers

Veiligheidsglas

Naast gehard en gelaagd veiligheidsglas, bestaan er nog vele andere soorten veiligheidsglas die u bij een glashandel kunt bestellen. Wij bieden bijvoorbeeld speciaal brandwerende beglazing aan. Dergelijke ruiten zijn voorzien van een laag schuim die alleen zichtbaar wordt bij een zeer hoge temperatuur. Dit schuim kan de brand met wel een half uur vertragen. Brandwerende ruiten worden bij de meeste openbare ruimtes verplicht gesteld door de overheid. Voor het plaatsen van de brandwerende glazen dient u een glaszetter uit Heers in te schakelen.

decoratief glas Heers

Interieurglas

De term interieurglas staat voor alle glassoorten en glasonderdelen in huis, behalve de ramen. Bij interieurglas kunt u dan bijvoorbeeld denken aan glazen deuren, maar ook beloopbare glasvloeren of speciale glazen lampen vallen binnen deze categorie. Zo worden bijvoorbeeld diverse lampekappen van melkglas geproduceerd en zijn schuifdeuren zeer populair op menig kantoor. Interieurglas bestaat over het algemeen uit een enkel ruit, waardoor de kosten vrij beperkt zijn. Ook op maat geproduceerd glas-in-lood valt onder het interieurglas, en is zeer populair bij onze klanten.

enkele beglazing

Enkel glas

Enkel glas wordt tot op de dag van vandaag nog veel gebruikt. Aangezien de isolatiewaarde en veiligheid steeds belangrijker wordt, gebruikt men het op dit moment voornamelijk binnenshuis. Bijvoorbeeld als interieurglas voor vitrinekasten. Een enkel glasraam noemt men ook wel floatglas. Tijdens het productieproces giet men het gesmolten glas over gesmolten tin. Het glas blijft drijven op het tin, waardoor na de afkoeling een vlakke glasplaat ontstaat. U kunt een dergelijk glasraam op maat bestellen bij de glashandel uit ons netwerk. De diktes variëren van 2 tot 19 millimeter.

draadglas glashandel

Draadglas

Draadglas bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit metalen draden. Vaak hebben deze draden een vierkant rasterpatroon. U ziet een dergelijk ruit vaak bij schuurtjes en opbergruimten. Door het inbraakwerende karakter blijven uw waardevolle spullen goed beschermd. Er bestaan drie varianten: Engels draadglas, bruteglas en spiegeldraadglas. De eerste variant is volledig ondoorzichtig door de vele kleine bobbeltjes. Bruteglas is half doorzichtig doordat het geribbeld is. Spiegeldraadglas is volledig doorzichtig én vlak. Alle varianten kunt u op maat bestellen bij de glashandel.

melkglas Heers

Melkglas

Wij noemden net al de term melkglas. Melkglas is een speciale vorm van matglas, waarbij het glasmengsel in het productieproces wordt vermengd met beenderas. Hierdoor ontstaat een melkwitte kleur die zeer geschikt is voor het maken van servies, klokken en andere interieuronderdelen. Het melkglas plaatst onze glazenmaker daarnaast ook wel in diverse badkamers als een douchewand. De prijs voor het installeren van melkglas zijn niet hoger dan voor standaard matglas. Niet elke glashandel biedt melkglas aan, kijk daarom goed naar de mogelijkheden.

dubbel glas kapot

Dubbel glas lek

Eén van de problemen die kan ontstaan bij een oud, dubbel thermopane ruit is een lek. Lekgeslagen dubbele beglazing is zeer vervelend en betekent in veel gevallen dat u een nieuw ruit moet laten plaatsen. Af en toe is het een optie om het lek te herstellen. De oorzaken voor de lekkage zijn zeer divers. Onder andere materiaalmoeheid en fabricagefouten kunnen hiervan de oorzaak vormen, maar ook het uitdrogen van de kitranden zijn een veelvoorkomende oorzaak. Door de uitdroging zal de Thermopane glasplaat verzakken.

Wilt u direct geholpen worden bij glasbreuk in Heers?

Onze glazenmaker helpt u met plezier bij glasbreuk of met het plaatsen en vervangen van uw ramen. Vraag vrijblijvend offertes aan.

glas herstellen Heers

Glasbreuk

Wij spraken eerder al over de noodzaak voor het vervangen van uw beglazing bij glasschade. Bij glasbreuk is vrijwel altijd nodig dat u de ruit laat vervangen. In een aantal gevallen kan echter een scheurtje op een andere manier hersteld worden. Een glaswerken specialist uit Heers zal kijken in hoeverre de schade is gegaan en wat de beste oplossing is. Wilt u de breuk met spoed laten herstellen? Dan adviseren om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze 24uurs glasservice. Bent u niet aansprakelijk voor de glasschade? Neem voor de zekerheid contact op met de verzekering en informeer welke vervolgstappen u kan nemen.

glaswerken Heers

Glasplaat

Wilt u de glasplaat van uw meubel vervangen? Of heeft u een glasplaat op maat nodig voor de achterwand van uw keuken? De glazenmaker uit ons netwerk helpt u graag bij dergelijke glaswerken. Veel mensen kiezen bij het bestellen van een glazen plaat op maat voor de geharde variant. Begrijpelijk, aangezien deze variant tot wel vijf maal sterker is dan een regulier ruit. Daarnaast is het een stuk veiliger, aangezien bij het breken geen scherpe scherven ontstaan. Een gehard ruit valt namelijk uiteen in duizenden kleine stukjes. Een glasplaat kunt u in diverse vormen en maten bestellen. Eventueel plaatst de glazenmaker uit ons netwerk de glasplaat bij u thuis.

glaszetter Heers

Scherpe prijs voor glaswerken

De prijs voor het laten vervangen of plaatsen van isolatieglas door een erkend glazenmaker hoeft niet heel hoog te zijn. De prijsverschillen zijn met name afhankelijk van het soort beglazing waar u voor kiest tijdens de glaswerken en de afmetingen hiervan. Zo is HR++ beglazing een stuk duurder dan standaard dubbel glaswerk. Hetzelfde geldt voor glas-in-lood. Wie wil besparen op het plaatsen of vervangen van de ramen doet er goed aan de offertes van menig glaswerken expert met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij naar de eindkosten, maar ook naar eventuele extra kosten zoals levering van materiaal. Zo kiest u altijd voor de glashandel uit Heers die het beste bij u past.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een glashandel of glaswerken expert bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig glazenmaker door heel Vlaanderen. De glaswerken experts helpen u graag bij het vervangen van ramen, het installeren van op maat gemaakte glazen panelen, of het herstellen van glasschade. Wilt u weten wat de kosten worden voor een bepaalde klus? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van glaswerken professionals uit Heers. Deze kunt u dan vergelijken op prijs en aanbod.