Beglazing op maat nodig? Vergelijk offertes & bespaar!

Een enkel venster vervangen of hoogrendementsglas laten plaatsen? Wij helpen u bij al uw glaswerken in Limburg.

Glashandel Limburg

Glashandel Limburg

Heeft u een gebroken ruit of te maken met dubbel glas dat lek is? Bent u simpelweg uw hoge stookkosten zat? Dan zit u hier goed. Wij zijn namelijk een netwerk van glaswerken experts. Uw voordeel? U vergelijkt de specialisten uit uw regio op basis van prijs en aanbod. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor de klus. De offerteaanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Benieuwd naar de kosten van HR++ hoogrendementsglas in uw woning? Of wilt u met spoed een kapot raam laten vervangen in Limburg? Wij staan voor u klaar.

Erkende glazenmaker

Overweegt u om een erkende glazenmaker of glashandel via ons netwerk in te schakelen? Dat is erg verstandig. Doordat wij strenge eisen hanteren voor specialisten die zich bij ons willen aansluiten, weet u zeker dat u te maken heeft met een ervaren glazenmaker. De aangesloten specialist uit Limburg beschikt over de benodigde diploma’s en ervaring. Van glas-in-lood tot aan interieurglas in de meest unieke vormen: via ons netwerk vindt u de beste specialist of glashandel. U weet zo zeker dat uw beschadigde raam of prachtige glas-in-lood paneel in goede handen is. Door geregelde bijscholing weet de glazenmaker uit het netwerk u ook alles te vertellen over innovaties, denk aan een brandwerend en zonwerend venster.

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden:

Welke verdieping?
glazenmaker Limburg

24/7 glasservice

Glasschade of zelfs nog erger, een glasbreuk, komt altijd ongelegen. Spelende kinderen, criminelen en zelfs gevogelte kunnen oorzaken vormen van een glasbreuk. Erg vervelend natuurlijk. U wilt dat er zo snel mogelijk een erkende glazenmaker langskomt om de beglazing te vervangen. Door ons grote netwerk is er altijd een glazenmaker in de regio van Limburg die u kan helpen. Beglazing op maat is dan ook altijd mogelijk. Ondanks dat glasschade een hoop ergernis met zich mee brengt is het wel een geschikt moment om isolatieglas of veiligheidsglas te overwegen.

glas vervangen Limburg

Glas vervangen bij glasschade

Glasschade is altijd vervelend, maar met een beetje denkwerk wordt de nieuwe beglazing een echte ‘upgrade’ vergeleken met het oude, kapotte venster. Zo kunt u van een enkel naar een dubbel glasraam gaan. Of meteen een gehard ruit plaatsen, zodat een eventuele breuk (bijna) niet meer mogelijk is. Voordat u de glassoorten overweegt is het echter verstandig om de situatie veilig te maken en eventueel foto’s te maken voor de verzekering. Nadat u geïnformeerd heeft bij de eventuele verzekering laat u een glazenmaker langskomen in Limburg of oriënteert u zich bij de glashandel.

glaswerken dubbel glas

Dubbel glas plaatsen

Het grootste gedeelte van de glaswerken bestaat uit het plaatsen én vervangen van dubbel glas. Heeft u zelfs nog een enkel venster in Limburg? Dan is het erg verstandig om deze beglazing te vervangen voor een regulier dubbel glasraam of HR++ isolatieglas. Ook als u nog oude thermopane ramen heeft loont het om nieuwe vensters te plaatsen. Bij thermopane werd de ruimte tussen de glasbladen gevuld met lucht. Bij HR++ hoogrendementsglas is dat tegenwoordig speciaal gas. Daarnaast is de beglazing nu voorzien van een isolerende coating. Dat verhoogt de isolatiewaarde enorm.

driedubbele beglazing in Limburg

Driedubbel glas

Glaswerken staan tegenwoordig steeds meer in het teken van isolatie. Met een driedubbel ruit zit dat wel goed! Doordat de beglazing bestaat uit drie glasbladen is er een erg lage u-waarde mogelijk. De u-waarde drukt, eenvoudig gezegd, de hoeveelheid warmte uit die van de ene zijde van het glasvenster door de andere zijde wordt doorgelaten. Hoe lager deze waarde, hoe beter de isolatie. Bij een driedubbel glasraam is dat slechts 0,6. Is het dan één en al lof? Niet helemaal, de prijs van dergelijke ruiten ligt hoger en ze zijn erg zwaar.

hoogrendementsglas op maat Limburg

Hoogrendementsglas

De energieprijzen stijgen ieder jaar weer. Het is dus fijn als u kunt besparen op de stookkosten. Hoogrendementsglas is dan ideaal. Het isoleert namelijk twee tot drie keer beter dan een dubbel thermopane ruit. Bevat uw woning in Limburg nog steeds enkel vensterglas? De isolatie is dan maarliefst vier tot vijf keer beter met hoogrendementsglas. Hoogrendementsglas is verkrijgbaar in HR, HR+, HR++ en HR+++. De laatste variant, met de beste isolatie, is driedubbele beglazing. Bijkomend voordeel is dat dergelijke beglazing geluidswerend is en het zomers koel in huis blijft.

HR++ glas plaatsen

HR++ glas

Bij menig glashandel en glazenmaker uit ons netwerk is een HR++ glasraam erg populair. Logisch, gezien het feit dat de besparing op stookkosten hoog is en de terugverdientijd relatief laag. De u-waarde van een HR++ glasraam ligt rond de 1,1. Aangezien de prijzen relatief laag liggen voor dergelijke glasramen biedt het een hoge prijs/kwaliteitverhouding. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag. U ontvangt vervolgens offertes van menig glashandel en glazenmaker uit de buurt van Limburg. Vergelijk deze offertes en bespaar!

brandwerend glas Limburg

Brandwerend glas

Een brandwerend glasraam vindt u tegenwoordig niet alleen meer in openbare gebouwen. Ook in steeds meer bedrijven en woonhuizen in Limburg kiest men ervoor om brandwerende ruiten te laten plaatsen. Het geeft u bij een eventuele brand extra tijd om te vluchten. Een brandwerend raam biedt namelijk een vertragingstijd van 30 tot wel 120 minuten. Dat is uiteraard afhankelijk van het type raam. Bij de glashandel uit ons netwerk kunt u verschillende soorten brandwerende ramen bestellen. Denk aan gelaagd, enkel en isolatieglas.

zonwerende beglazing Limburg

Zonwerend glas

Zit u zomers zwetend in de woonkamer of op kantoor? Overweeg dan om bij een glashandel zonwerend vensterglas op maat te bestellen. Voor dergelijke glaswerken bent u bij ons aan het juiste adres. Een zonwerend raam bevat een speciale coating waardoor zonnestralen voor het grootste gedeelte worden gereflecteerd. Zo geniet u binnenshuis in Limburg wel van de zonnestralen, maar heeft u niet last van de hitte. U hoeft dan niet uw woning helemaal af te sluiten met zonwering. Winters zorgt zonwerend vensterglas ervoor dat het warmteverlies wordt beperkt.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Ons netwerk verhelpt jaarlijks meer dan 4500 glasschades. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Glaszetter Limburg
glas-in-lood

Glas-in-lood

Glas-in-lood is een vorm van kunst. Het is de benaming voor een ruit dat bestaat uit stukjes glasramen, gevat in loodlijsten. We zien dergelijke glasramen tegenwoordig ook steeds vaker in moderne woningen. De prachtige kleuren en vormen zijn een verrijking van uw pand. De experts uit ons netwerk plaatsen en vervangen dergelijke ramen. Ook voor het in ere herstellen van glas-in-lood panelen bent u bij de glashandel uit ons netwerk aan het juiste adres. Wist u dat het tevens mogelijk is om de isolatiewaarde van glas-in-lood paneel te verbeteren?

glasbreuk Limburg

Gelaagd en gehard glas

Heeft u te maken met een glasbreuk? Of heeft u nog enkel of dubbel glaswerk in uw deuren? Dan is het slim om deze glasramen te vervangen voor gelaagd of gehard veiligheidsglas. U kunt het op maat bestellen bij de glashandel. Het verschil tussen de ruiten is eenvoudig. Een gelaagd ruit bestaat uit glasplaten die met elkaar verbonden zijn door een folielaag. Bij een glasbreuk blijven de scherven dus aan het folie plakken. Een gehard raam is tot vijf maal zo sterk als een normaal raam, maar kan wel in stukjes breken.

veiligheidglas Limburg

Veiligheidsglas

Met veiligheidsglas bedoelt men het inbraakwerende karakter, maar ook de veiligheid van personen. Gehard glaswerk gebruikt men bijvoorbeeld veel voor schuifdeuren of ramen tot op de grond. Dit kan namelijk wel in stukjes breken, maar er ontstaan nooit scherpe scherven. Gelaagd vensterglas valt nooit uit elkaar en is dus ideaal om uw winkelpand of schuur extra te beveiligen. Wilt u veiligheidsglas die beide voordelen combineert? Informeer dan bij een glazenmaker of glashandel naar gehard-gelaagd vensterglas. Dergelijk veiligheidsglas is erg sterk en breekt nooit in kleine stukjes.

interieurglas Limburg

Interieurglas

Interieurglas op maat nodig voor uw vitrinekast of tafel? Bij een glashandel bestelt u het in diverse vormen en diktes naar wens. Vaak kiest men ervoor om een enkel ruit te bestellen, gezien dat het voordeligste is. Advies is wel om dergelijk interieurglas alleen op locaties te gebruiken waarbij de kans op een glasbreuk minimaal is. Voor een tafel of bijvoorbeeld de achterwand van de keuken is gehard glas een veiligere keuze. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag vrijblijvend offertes aan van experts uit uw regio.

enkel glas vervangen Limburg

Enkel glas

Heeft u nog een enkel glasraam in uw buitenkozijn? Of is het, door een glasbreuk, nodig om de ramen te vervangen? De erkende glazenmaker helpt u graag. Voor het buitenkozijn adviseren wij om dubbel hoogrendementsglas te plaatsen. Een enkel glasraam is echter ook op maat te bestellen bij de glashandel. De diktes variëren van zo’n 2 tot en met 19 millimeter. Tijdens de productie giet men vloeibaar glas in een gesmolten bad van tin. Aangezien het lichter is dan het tin, ontstaat er een perfecte, gladde glasplaat.

draadglas

Draadglas

Draadglas heeft een ietwat ouderwets imago. Toch vormt het nog een groot onderdeel van de glaswerken in Limburg. U ziet draadglas vooral in openbare gebouwen en bijvoorbeeld schuurdeuren. Het biedt immers een uitstekende inbraakbescherming. Het valt direct op door het metaal dat erin is verwerkt. Toch biedt het veel meer toepassingen, aangezien het, op maat, verkrijgbaar is in drie soorten. Spiegeldraadglas (doorzichtig), bruteglas en Engels draadglas. De laatste twee varianten zijn halfdoorzichtig tot ondoorzichtig. Een prachtig draadglas paneel misstaat dus ook niet in moderne woningen.

melkglas glasplaat

Melkglas

Iedereen kent het waarschijnlijk: melkglas. De melkkleur ontstaat doordat er tijdens het productieproces beenderas is toegevoegd aan de glasmassa. Melkglas is dus niet geheel doorzichtig en geeft een subiele lichtinval. Glaswerken als het monteren en vervangen van melkglas zijn ideaal als u de privacy in huis wilt behouden. Toepassingen zijn legio, van badkamerdeuren en -wanden tot aan interieurglas, zoals glazen kastplanken. Geharde melkbeglazing is een goede optie als de veiligheid belangrijk is. Melkglas is op maat te bestellen bij de glashandel of glazenmaker in Limburg.

thermopane glas lek

Dubbel glas lek

Is uw thermopane lek? Dat merkt u wanneer u vocht ziet tussen de glasbladen. Daarnaast ontstaan er vaak strepen en vlekken. Een dergelijk lek kan door diverse redenen ontstaan, denk aan verkeerde plaatsing, oude kitranden of het einde van de levensduur. Het is hoe dan ook erg vervelend en het betekent helaas vaak dat het nodig is om het venster te vervangen. De isolatiewaarde is zo goed als verdwenen en u kunt bijna niet meer door het venster turen. Tip: overweeg om het thermopane te verwisselen voor isolerende ramen.

Bent u op zoek naar een glaswerken expert?

De experts uit ons netwerk helpen u bij glasbreuk of het plaatsen of vervangen van een dubbel ruit. Vraag vrijblijvend offertes aan.

glasservice in Limburg

Glasbreuk

Net als thermopane dat lek is, vormt een glasbreuk in bijvoorbeeld glas-in-lood of interieurglas ook vaak een reden om een glashandel te contacteren. De glazenmaker bekijkt ter plekke de situatie en kijkt samen met u wat de beste oplossing is. Is het nodig om met spoed een expert langs te laten komen? Of wilt u eerst rustig offertes vergelijken en kijken wat de klus gaat kosten? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Door ons grote netwerk is er altijd een passende oplossing. Daarnaast is het leveren en monteren van glasplaten op maat geen enkel probleem. Door de mogelijkheid om de specialisten te vergelijken weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor de klus.

glaswerken Limburg

Glasplaat

Bent u bezig met een leuk project? Of is het nodig om uw interieurglas te vervangen? Via een glashandel uit ons netwerk bestelt u uw glasplaat, geheel naar wens. U bepaalt zelf de dikte, vorm en maat van de glazen plaat. Vooral de geharde glasplaten zijn erg populair. Logisch, aangezien een dergelijke glazen plaat veilig is en tot vijf maal sterker regulier glas. Zo kan men het in veel situaties benutten. Wilt u niet alleen een glasplaat bestellen, maar heeft u ook hulp nodig bij het monteren? Wij helpen u graag bij dergelijke glaswerken in Limburg. Kwaliteit, tegen een scherpe prijs: dat staat voorop!

glaszetter Limburg

Scherpe prijs voor glaswerken

De diensten reiken verder het herstellen en vervangen van beglazing: de 24/7 glasherstel en glasservice. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning en wilt u uw pand voorzien van dubbel hoogrendementsglas? Of wilt u de glas-in-lood beglazing van een monumentaal pand laten restaureren? De experts uit ons netwerk helpen u graag bij deze glaswerken in Limburg. Ze hanteren allen een scherpe prijs voor de glaswerken. Doordat wij strenge eisen stellen aan de aangesloten partijen weet u zeker dat ze kwaliteit en vakwerk afleveren. Iedere glaszetter beschikt over de benodigde diploma’s en ervaring. Geregelde bijscholing zorgt ervoor dat de vakkanis up to date blijft.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u de beste prijs voor de glaswerken ontvangen? Of heeft u geen tijd om uren op internet te zoeken naar verschillende aanbieders? Dan is het verstandig om geheel kosteloos en vrijblijvend offertes te vergelijken van experts uit uw regio. Kiest u de glashandel uit Limburg met de beste prijs, de glazenmaker met de meest ervaring of de specialist die vandaag nog bij u op de stoep staat? Aan u de keus. Van interieurglas op maat tot aan de montage van dubbel isolatieglas, voor al deze glaswerken bent u bij ons aan het juiste adres.