klantenbeoordelingen Moersteeglas

Klantenbeoordelingen

Samen met ons team doen wij er alles aan om piekfijne kwaliteit te leveren. Hier staat Moerstee glas voor en hierbij willen wij u vragen voor een kleine feedback!

Klanten over ons

Informatie op de website 8,2
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,6
Beoordeling geleverde werk 9,2
Gemiddelde beoordeling 9,0

Heeft u toevallig onlangs een paar nieuwe glazen laten zetten door de mannen van Moerstee Glas? Beoordeel deze mannen zodat ze zichzelf nog meer kunnen verbeteren. Wij willen als team alleen maar ontwikkelen!

[contact-form-7 id=”9537″ title=”Beoordelingen”]

Klanten over ons

Enkelglas vervangen naar dubbelglas

Ik heb boven al een aantaljaar enkel glas. Door enkel glas gaat er veel warmte verloren en heb ik toch besloten om dubbel glas te laten zetten omdat dat beter isoleert. Binnen een week kwam er al een meneer van het bedrijf om de nieuwe ramen te plaatsen. Ik ben tevreden.
MiloDuffelBeoordeling: 9,1

Blij met de snelheid

Doordat het gestormd had is er een dikke tak uit een bom gewaaid en tegen ons ram beland, hier zat een grote barst in en moest snel gerepareerd worden. Via moersteeglas heb ik toen offertes aangevraagd en kreeg al snel een offerte. Ze konden de volgende dag al langs komen om het raam te vervangen wat heel snel is. Ben heel blij met de snelheid!
Omar HemiksemBeoordeling: 9,0

Barst in raam

Bij onze verbouwing van het huis is er helaas een houten plank tegen ons raam gekomen en zat hier een barst in. Ik heb even gezocht op het internet en kwam als eerste hier terecht. Ze konden dezelfde week nog langskomen om het raam te vervangen. Het raam is inmiddels vervangen en ben heel tevreden.
Wout AntwerpenBeoordeling: 9,1

24/7 glasservice

Er kwam een voetbal tegen ons raam die toen helemaal kapot ging. We hebben een 24/7 glasservice benaderd en al binnen een uur was er iemand ter plaatse die het raam kon vervangen. De persoon van het bedrijf was aardig en de prijs viel ook nog mee.
EvanEssenBeoordeling: 8,9

Glas op maat

Ik wou het glas zelf plaatsen en dit was geen probleem. Ze hebben het glas op maat gesneden en afgeleverd. Tevreden met de service
JortKasterleeBeoordeling: 8,9

brandwerend glas laten plaatsen

Voor ons bedrijf hebben we via hier brandwerend glas laten plaatsen. Ik heb offertes aangevraagd en kreeg er meerdere binnen uit de regio. Dat was heel handig want zo konden we de offertes makkelijk vergelijken en zo de beste en goedkoopste kiezen. Ze hadden snel een plekje vrij in de agenda en hebben het glas ook redelijk snel geplaatst.
AlexLierBeoordeling: 9,2

top!

Doordat ik de achterdeur te hard heb dicht geslagen is er een grote scheur in het glas gekomen. Het liefst wou ik dit zo snel mogelijk vervangen hebben dus heb ik via deze site een offerte aangevraagd. In dezelfde week kwam er al iemand langs en heeft het raam vervangen door hetzelfde glas wat er voorheen ook in zat. Top!
ChrisMechelenBeoordeling: 9,0

isolatie glas

Ik had mij laten adviseren om isolatie glas te nemen. Wij hadden eerst altijd enkelglas maar er werd gezegd dat je veel beter isolatie glas kon nemen dus dat heb ik gedaan. Ik heb een bedrijf benaderd die snel plek had. Ik ben zeer tevreden met het glas en ik bespaar hierdoor ook nog eens op mijn energierekening.
MatthiasSchotenBeoordeling: 9,3

Betere isolatie

Ik heb een aantal ramen laten vervangen omdat dat enkel glas was. Op moersteeglas heb ik een bedrijf gevonden die dat voor mij kon doen. Ik heb nu hoogrendementsglas en dat isoleert ook beter. Ik ben tevreden.
MatthijsVosselaarBeoordeling: 9,1

Snel geplaatst en goede prijs

Wij hebben een nieuwe woning in de bouw en er moesten verschillende soorten en maten ramen komen. Gelukkig kon dit allemaal geregeld worden via moersteeglas.be. Ik heb een aantal offertes binnen gekregen en was verbaasd over de lage prijs. Alles is relatief snel geplaatst en dat ook nog eens voor een goede prijs!
JamieGentBeoordeling: 9,0

tevreden met zonwerende glazen

Ons huis heeft verschillende dakramen maar in de zomer zorgt dat toch voor veel extra warmte in onze woning. Op moersteeglas.be zagen wij dat ze daar ook zonwerend glas plaatsten. Wij hebben direct een offerte aangevraagd en kwamen in contact met een bedrijf die ons snel kon komen om het glas te plaatsen. Nu het glas geplaatst is kan ik echt merken dat het minder warm word. Ik ben super tevreden met de zonwerende glazen.
KeesBrusselBeoordeling: 9,4

snelle offertes!

Onze ruit aan de voorkant was kapot gegaan. Via moersteeglas heel snel een offerte binnen gekregen en er konden al snel mensen langskomen om een nieuwe te plaatsen. Heel tevreden!
LorenzoVorstBeoordeling: 8,9

Raam kapot door vandalisme

Bij mijn bedrijf is een raam kapot gemaakt door vandalisme. Ik was snel op zoek naar een bedrijf die snel een nieuw raam kon plaatsen. Al snel kreeg ik offertes geleverd en kon ik een bedrijf benaderen. Gelukkig kwamen ze al snel langs en is het raam vervangen. Bedankt!
LeonUkkelBeoordeling: 9,1

HR++ glas laten plaatsen

Wij wonen in een vrij oude woning en die heeft nog enkel glas. We hebben via moersteeglas gelezen dat HR++ glas goed is voor het milieu en goed isoleert omdat er tussen de glazen een gas zit. Wij hebben dit aangeschaft en zijn heel tevreden ermee.
BerendBreeBeoordeling: 9,0