Erkend glazenmaker uit Gent. Scherpe prijzen!

Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier, vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op uw investering!

Glashandel Gent

Glashandel Gent

Wanneer u enkel glas door dubbel hoogrendementsglas wilt laten vervangen, glasbreuk wilt laten herstellen, of op zoek bent naar meer informatie over interieurglas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beheren een netwerk van glaswerken experts in Gent, die u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn via onze glasservice. Zo helpen zij u met alle plezier bij het plaatsen van thermopane beglazing, glas-in-lood panelen of zorgen zij voor dubbel glas op maat. Hebt u een vraag over de werkwijze van onze glashandel? Of wilt u direct in contact komen met een glazenmaker bij u in de regio? Vul dan vandaag nog ons formulier in.

Erkende glazenmaker

Als u kiest voor een glaszetter of glashandel uit ons netwerk, dan weet u zeker dat u snel en vakkundig geholpen wordt bij al uw glaswerken. Elke glazenmaker is namelijk uitstekend gediplomeerd, en heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Bovendien vragen wij of elke medewerker van onze glasservice in Gent zich regelmatig wil laten bijscholen op de nieuwste technieken, zodat u altijd volgens de nieuwste technieken en methoden geholpen wordt. Wij garanderen tot slot dat u bij ons altijd profiteert van aantrekkelijke prijzen. Dit kunnen wij u verzekeren doordat u bij ons gemakkelijk de aanbiedingen van diverse specialisten vergelijkt.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Werkzaamheden:

Welke verdieping?
Begane grond1e2e3e verdieping of hoger
Gelieve dit veld leeg te laten.


glazenmaker Gent

24/7 glasservice

Wanneer u ’s avonds laat thuiskomst in Gent en er is ingebroken, dan wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk geholpen worden bij het herstel van de glasbreuk. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice opgezet. Deze glasservice is de hele dag en nacht bereikbaar, ook tijdens het weekend en feestdagen. Wanneer u contact opneemt met een glaswerken professional via deze glasservice dan zal er spoedig een medewerker van onze glashandel naar u toekomen, om het enkel of dubbel glaswerk te herstellen. Indien nodig komt de glazenmaker de volgende dag bij u terug om de beglazing te vervangen, of om het werk netjes af te ronden.

glas vervangen Gent

Glas vervangen bij glasschade

Het meeste werk van een glazenmaker bestaat uit het vervangen van beglazing bij glasbreuk. Door een huis- tuin- en keukenongeval of een inbraak is het meestal noodzakelijk om de ramen te vervangen. Wanneer beglazing moet worden vervangen, adviseren wij om een eventuele andere glassoort te overwegen. Laat bijvoorbeeld thermopane beglazing plaatsen, of kies voor een glas-in-lood paneel op maat voor een uniek resultaat. Voor welk soort glazen u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen en budget. Eventueel is ook standaard dubbel glaswerk een goede optie. Vraag de glaszetter naar de prijzen!

dubbel glas Gent

Dubbel glas plaatsen

Wie graag het enkel glas wil vernieuwen, heeft de keuze uit diverse glassoorten. Zo bestaat er speciale veilige en brandwerende beglazing, en kunt u tevens kiezen voor verschillende soorten dubbel glas. Eén van de termen die we vaak bij dubbele beglazing tegenkomen is thermopane. Het wordt meestal gebruikt als synoniem voor isolerend dubbel glas, doordat het een merknaam was voor een speciaal type dubbele beglazing. Tegenwoordig wordt in plaats van thermopane glazen vaak hoogrendementsglas gebruikt door een glashandel uit Gent.

driedubbel glas Gent

Driedubbel glas

Waar de isolatiewaarde van een pand al aanzienlijk zal verbeteren met behulp van HR++ beglazing, wordt de besparing op de energiekosten nog groter dankzij de installatie van driedubbelglas (HR+++ ramen). Driedubbelglas is vergelijkbaar met de dubbele variant, maar bestaat uit drie glasplaten in plaats van twee. Dit driedubbelglas zullen wij echter alleen aanraden aan klanten uit Gent die graag in een energieneutraal pand willen wonen. Voor onze overige klanten zullen de hogere kosten niet opwegen tegen het voordeel van het driedubbelglas.

hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas is een glassoort die geldt als de beste keus voor isolerend glas. Hoogrendementsglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een speciaal isolatiegas dat de warmte langer binnenhoudt. Deze glassoort heeft een k-waarde van 1.1, en kan menigmaal in het bestaande schrijnwerk worden geplaatst. Indien nodig kan een glazenmaker van onze glasservice het schrijnwerk aanpassen met behulp van renovatieprofielen. Wij garanderen dat dankzij de hulp van de medewerkers van onze glashandel het dubbelglas snel geplaatst is.

hr++ glas

HR++ glas

Steeds vaker wordt er vanuit de overheid aandacht besteed aan het belang van duurzaamheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom mogen nieuwbouwwoningen ook geen enkel glas meer hebben. Woont u in een ouder huis in Gent en wilt u bijdragen aan een beter milieu? Overweeg dan om HR++ beglazing aan te schaffen. HR++ ramen bestaan uit twee glaslagen met daartussen een speciaal isolatiegas. Dit zal de warmte langer binnenshuis houden, wat aanzienlijk in de stookkosten kan schelen.

Maak vrijblijvend kennis met ons team.

Ons netwerk verhelpt jaarlijks meer dan 4500 glasschades. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Glas offerte
glas-in-lood Gent

Glas-in-lood

Heeft uw woning in Gent glas-in-lood ramen die gerestaureerd moeten worden? Dan is het zaak om u in verbinding te stellen met een ervaren glazenmaker. Deze kan in samenwerking met een architect en specialisten van Monumenten en Landschappen de restauratie snel en vakkundig afhandelen. Wilt u graag een nieuw glas-in-lood paneel op maat laten maken? Ook daarvoor bent u bij onze glaswerken professionals op de juiste plek. Een glaszetter kijkt graag samen met u naar de beschikbare ontwerpen of de mogelijkheden voor eigen ontwerp.

gelaagd glas

Gelaagd en gehard glas

Zoals al aangegeven zijn er verschillende glassoorten verkrijgbaar bij menig glashandel. Voorbeelden van speciale soorten zijn gelaagd en gehard glas. Deze vormen van beglazing staan ook wel bekend als veiligheidsglas. Veiligheidsglas is glas dat bij een harde impact bijna niet breekt, of als het breekt in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Dankzij veiligheidsglas wordt inbraakbeveiliging van panden in Gent sterk verhoogd, en is de kans op snijwonden en andere blessures aanzienlijk kleiner. De kosten voor het veiligheidsglas zijn wel hoger dan die van standaard isolatieglas.

veiligheidsglas Gent

Veiligheidsglas

De term veiligheidsglas wordt gebruikt voor alle glassoorten die niet snel uit elkaar springen bij een harde impact, en die uw woning of bedrijfspand zullen beschermen tegen een inbraak. Soorten veiligheidsglas die u bij onze glashandel kunt bestellen zijn onder andere gehard en gelaagd glas, maar ook brandwerende glazen kunnen binnen deze categorie vallen. De kosten voor het plaatsen van veiligheidsglas zijn relatief hoog, maar de voordelen wegen hier zeker tegenop. U vind dit type glas bij autoruiten, in veel scholen en bij sommigen firma’s. De meeste glashandels hebben een ruim assortiment van deze glassoort op voorraad.

interieurglas

Interieurglas

Wie graag een ruimtelijke uitstraling in de woonkamer wil creëren kan interieurglas overwegen. Interieurglas is op vele verschillende manieren te installeren. Zo hebt u bij menig glashandel onder andere de keuze uit glazen draaideuren, schuifdeuren, douchewanden en –cabines. Daarnaast kunnen ook scheidingswanden, wandbekleding en balustrades van glas worden gemaakt. Wilt u een unieke ervaring bewerkstelligen? Kies dan voor beloopbaar glas op de bovenverdieping. Deze beloopbare vloer plaatsen wij met name in hoge gebouwen, zodat er naar de onderliggende weg kan worden gekeken, ook voor balkons is een beloopbare glazen vloer mogelijk.

melkglas

Melkglas

Wie bij een glashandel uit Gent binnenloopt zal direct vele glassoorten zien. Eén van de soorten waar onze klanten regelmatig om vragen is matglas, een geëtste glaslaag waardoor deze ondoorzichtbaar wordt. Een speciale vorm van matglas is melkglas. In het productieproces wordt beenderas of vloeispaat bij het glasmengsel gegooid, waardoor een wit glas ontstaat. Dit melkglas is geschikt voor servies en lampenkappen, maar ook voor badkamerramen en buitendeuren kunnen wij melkglas op maat maken. Melkglas heeft meestal wel een hoge kostprijs.

dubbel glas lek Gent

Dubbel glas lek

Als u al langere tijd dubbel glas hebt in uw woning in Gent, dan is het mogelijk dat hier op termijn condens tussen ontstaat. Condens kan op diverse manieren ontstaan. Zo is het mogelijk dat het kader van de glasplaten niet meer waterdicht is, waardoor er vocht tussen de glasplaten is gekomen. Daarnaast kunnen ook de kitranden uitdrogen, wat dezelfde gevolgen heeft. Een lek van dubbel glas is in sommige gevallen te herstellen, maar kan ook betekenen dat u het glas moet vervangen. Condens is te herkennen aan de druppels die tussen de twee glaslagen zitten.

Bent u op zoek naar een glazenmaker uit Gent?

Onze professionals helpen u met alle plezier bij de installatie en reparatie van interieurglas, hoogrendementsglas en glas-in-lood. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

glasbreuk Gent

Glasbreuk

Glasbreuk ontstaat op verschillende manieren. Zo kan het zijn dat de glasbreuk het gevolg is van een inbraak of van een ongeluk met bijvoorbeeld voetballen in de tuin. Daarnast is het ook mogelijk dat de glasbreuk optreedt door thermische oorzaken. Dit betekent dat het glas te snel of ongelijkmatig opwarmt. Dit kunt u voorkomen door donkere zonwering niet te dicht op het raam te plaatsen. Is er toch sprake van een glasbreuk? Een glazenmaker uit de regio kan deze snel en vakkundig herstellen.

glaswerken Gent

Scherpe prijs voor glaswerken

Het laten plaatsen of vervangen van glas zijn klussen die u het beste kunt overlaten aan een glaswerken expert. Omdat wij begrijpen dat u bij problemen het liefst zo snel mogelijk met een glashandel of glazenmaker in contact komt, hebben wij een 24uurs glasservice opgericht. Via deze glasservice brengen wij u spoedig in verbinding met een glaswerken expert bij u in Gent. Wij garanderen daarbij niet alleen een vlotte hulp, maar ook een scherpe prijs voor de glaswerken. Vergelijk de aangevraagde offertes van menig glashandel in de regio en profiteer van de beste prijs.

glazenmaker prijzen

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wanneer u op het contactformulier uw exacte wensen voor dubbel thermopane glas, interieurglas of glas-in-lood op maat in vult, dan kunnen wij u spoedig enkele offertes op maat van menig glashandel uit Gent toesturen. Het is aan u om de verkregen offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. U kiest zo altijd voor de glaswerken professional die het beste bij u past. Voor welke glazenmaker u echter ook kiest, wij garanderen dat u bij de glaswerken altijd spoedig en vakkundig geholpen wordt, tegen aantrekkelijke prijzen. Onze glasservice staat 24 uur per dag tot uw beschikking, en wij helpen u graag!